Tomeu Clar EE

by

Cases Prefabricades d’IKEA

       Fa uns anys IKEA va decidir avançar en el món de la construcció y va dissenyar les “Bokloks”, les seves cases prefabricades. Aquestes es varen començar a construir a Escandinavia, on varen tenir un gran èxit, y fa uns dos anys varen arribar al Regne Unit. A Espanya encara no han arribat i de moment no tenen intenció de fer-ho.   

       Aquestes cases cumpleixen amb les qualitats de tots els productes d’IKEA, és a dir, són pràctiques, estan pensades per a la comoditat i el confort, són econòmiques i cuiden el disseny. Són prefabicades amb fusta , tenen alts sostres proporcionant Aixa espais amplis, tenen doble envidrament, lo qual t’aïlla del fred i el soroll, porten la cuina montada d’IKEA, plaques solars i calefacció eficient.

       Normalment es transporten al lloc on s’han de costruir desmontades en 3 parts, que s’acoplen entre sí i es monten “in situ”, amb l’ajuda d’una gran grua. Un cop posada la teulada i el revestiment, s’afeigeixen els acabats exteriors de les parets, les instal.lacions eléctriques i de fontaneria. Un bloc es pot montar en un sol dia.

       Principalment estan pensades per colectius com mares solteres, gent major que es vol mudar a una casa més petita i gent jove que vol accedir a la seva primera vivenda.

       El preu ronda els 150.000 €, es puposa un estalvi del 20% sobre els preus normals de mercat.

 

boklok_uk_ceder_-web[1]resize-boklok-vt-gallery-boklok-exterior-1[1]

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: