Reflexió Tunning Torso

by

                                                                                                                    Enric Bernadás

 

                        Comentari sobre la película de Calatrava

En la película es veu com el director de HSB en Malmo (Johny Orback) contracta a Santigo Calatrava perque li fagi un projecte de un edifici de vivendas.

Al principi tothom esta molt il·lusionat amb el projecte, però quan es comença a fer el edifici les coses canvien i els promotors de la obra es comencen a queixar perquè s’han passat amb el pressupost. El director tot i saber que els i sortirà més car apoya totalment a Calatrava.

Però al cap dels dies els promotors i tot el equip de enginyers suecs es comencen a queixar de que els i falta informació per seguir amb el projecte, i que no treballen be amb l’equip de Calatrava.

Això va ser el principal problema, que Calatrava no va estar en tot moment en el seguiment de la obra i tothom tenia molts dubtes.

Al final la pressió que havia a l’empresa per els dèficits produïts per la construcció del edifici provoca que canviïn el president de HSB(Johny Orback), perquè tothom esta en contra del projecte excepte ell que va ser qui el va contractar.

Penso que el president tindria que haver defensat una mica més el projecte, fen entendre a la gent de HSB que això seria un icona per l’empresa.

Potser el que va fallar en aquest projecte va ser que no es va acordar desde un principi qui dirigiria el projecte i deixant clar els càrrecs de cada persona.

Al finalitza l’obra tothom queda content desprès de haver estat en contra del projecte durant la seva construcció, ja que era una cosa inusual.

Al cap del temps comencen a rebre premis d’arquitectura i ara si que tots agraeixen a Calatrava, però ningú s’enrecorda de qui va contractar a Calatrava per fer el projecte, que va ser l’únic que el va apoya en tot moment.

Calatrava al final diu que Suècia no es un país per visionaris.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: