Paperlab 1-6 novembre 2009

by

parabol·loideEn el paperlab en què vam treballar de l’1 al 6 de novembre de 2009 ens hem dividit en grups i cada un ha treballat estructures mitjançant peces inicials diferents. El nostre grup ha investigat els parabol·loides.

Amb aquest projecte hem après, a través de senzilles formes de paper, en què consisteix una estructura i algunes problemàtiques que pot presentar. Per exemple, el canvi de mida d’una  estructura feta en gran perd la consistència que pot arribar a mostrar la maqueta originària en augmentar la superfície però no el gramatge. Aquesta falta de consistència que té el paper quan més superfície té en relació el seu gramatge, el qual hauria de ser enormement gran per aguantar com  a estructura, ens ha portat a veure que aquest és un dels motius perquè no construïm les nostres cases en paper i ho fem amb materials molt més consistents en relació la seva gruixudària.

Ens ha agradat molt haver tingut la oportunitat de participar en aquest paperlab perquè, tot i tenir el paper molt present en la nostra vida diària, hem descobert que es poden aconseguir estructures i formes molt diverses mitjançant plecs especials  i que això està considerat tot un art. També volem agrair a tot l’equip de persones que ens ha preparat i conduït a través d’aquest workshop ajudant-nos i aportant solucions als nostres dubtes.

Laura Andueza, Marta Besalú, Imma Gall, Blanca Torné i Aina Teixidó

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: