Reacció països després de l’acord entre Xina i EUA de no donar suport al proper tractat de Copenhaguen (de Marta Besalú Canals)

by

El 17 de novembre de 2009 els Estats Units i Xina, els majors contaminants del món, van dir al govern de Dinamarca que no seria possible arribar a un acord per reduir les emissions de diòxid de carboni a l’atmosfera de cara a la reunió sobre el canvi climàtic que se celebrarà del 7 al 18 de desembre de 2009 a Copenhaguen. Els líders d’aquests països van indicar que s’intentarà arribar a un acord en dues etapes, que consistirà en fer una declaració d’objectius, la qual ja està plantejada, a Copenhaguen per arribar a un acord vertader en un moment posterior.

A la vista d’això, les reaccions dels països ha estat diversa. Per una banda, hi ha els països que no donaran suport als acords per frenar el canvi climàtic de Copenhaguen degut a que EUA i Xina han decidit aplaçar l’acord com Japó, Brasil, India i Mèxic. Per altra banda, la resta de països estan molt enfadats però es resignen a contemplar el que diuen els grans motors contaminants i es reuneixen entre ells per trobar solucions, creient que sense el suport d’aquests encara es poden trobar solucions a un canvi climàtic que ens afecta a tots.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: